Upplev Søndervig

Gå på upptäcktsfärd i Søndervig med familjen. Besök de charmerande butikerna, smaka på de lokala specialiteterna och ta er tid att bli överraskade på vägen. Den stämningsfulla badorten har mycket att erbjuda.

Søndervig

Smaka på Søndervig

Det bågnar av härliga, lokala råvaror såsom nyfångad fisk, vesterhavsost, blåbär, nypon, havtorn och mycket mer i Søndervig. Laga mat själva i semesterhuset eller skäm bort er på restaurangerna i Søndervig, där ni hittar både familjevänliga matställen och restauranger med härliga gourmeträtter på menyn.

Västkustens finaste snabbköp

Ortens stora Meny-snabbköp har egen delikatess, fisk- och slaktavdelning. Här finns också en välsorterad bageriavdelning, en vinavdelning med exklusiva viner från hela världen – och givetvis också en glassbar om sötsuget infinner sig efter inköpen.

Stämningsfull shopping

Söndervig har ett brett urval av butiker. Här finns alltid något att se på, oavsett om ni söker efter en unik souvenir, en sommarklänning eller måhända några lokala läckerheter som ska tas med hem i väskan.

Stämningsfulla Søndervig

Mycket mer än en badort
Den trevliga badorten, som har varit ett populärt utflyktsmål ända sedan 1800-talet, bjuder på mycket mer än strand och vatten. Orten osar av stämning och atmosfär, oavsett vart ni är på väg.

Ortens butiker
Söker ni efter brukskonst, kläder, skor eller något helt annat hittar ni ett stort urval i Söndervig. Söndervig är en avslappnad semesterort där ni lugnt kan slappna av och ta god tid på er att gå på upptäcktsfärd i de olika butikerna. Som något speciellt har många butiker öppet på söndagen – även på vintern, så här finns alltid möjlighet att göra ett gott fynd.

Loppmarknad
På ortens bagageloppis vimlar det av unika fynd. På väg runt på loppmarknaden kan nu få trevliga samtal med handlarna och måhända få en bakgrundshistoria om precis den sak ni har valt. Ni kan gå på jakt bland sköna retro-fynd och vintage-saker från påsk till och med höstsemestern.

Lokala råvaror
Utnyttja möjligheten att få en skön, nyfångad fisk till lunch eller kvällsmat i semesterhuset. Glöm inte heller att smaka på den populära vesterhavsosten som smälter på tungan. Andra härliga lokala råvaror är blåbär, nypon och havtorn som sätter pricken över i:et när ni lagar mat i semesterhuset. Ni kan också välja att bli bortskämda av de duktiga kockarna på restaurangerna i Söndervig.