Holmsland Klit Golf – en unik golfbana i Søndervig

Nära sommarhusområdet hittar ni Holmsland Klit Golf som omges av den vackra, karga västjyska naturen. Gå en runda tillsammans med familjen på golfklubbens Par 3-bana eller 9 eller 18 hål på den stora banan. Oavsett er erfarenhet finns det här fantastiska möjligheter för härliga timmar på golfbanan.

Holmsland Klit Golf

Natur på banan

Naturliga sjöar och vattendrag är en del av den natursköna golfbanan som har den kraftiga västanvinden som fast följeslagare. Här kan ni roa er med att spela golf i unika gröna omgivningar.

Lär er att spela golf

Ta ett golfkörkort hos Holmsland Klit Golf – och lär er det spännande spelet från grunden. Kontakta klubben för mer information om erbjudandet.

Restaurang

Stilla hungern efter turen på golfbanan i klubbens inbjudande restaurang. Välj en lätt sandwich, en solid golfburgare eller något helt annat. Menyn har ett brett urval av rätter och naturligtvis också kaffe och kakor.

Se meny

Spela golf i Søndervig

Mycket mer än golf
En tur på golfbanan handlar om mycket mer än golf – när ni besöker Holmsland Klit Golf får ni en unik naturupplevelse, utmaningar och skratt med familjen. Så varför inte njuta av ett par härliga timmar på golfbanan i Söndervig som ligger ett stenkast från ert semesterhus?

Sjöar, vattendrag och vind
Bege er runt på banan där naturliga sjöar och vattendrag är en del av intrycket, och tillsammans med den friska västanvinden gör det banan både intressant och en smula oförutsägbar. Om ni är nybörjare på golfbanan och gärna vill ha en introduktion i spelet kan ni kontakta klubben för att ta ett golfkörkort.

En trivsam stund efter spelet
Det är perfekt att sätta er till rätta i golfklubbens restaurang efter en härlig tur på golfbanan med massor av frisk luft. Här kan ni välja från det stora urvalet på menyn som både innehåller rätter för den stora och lilla hungern – och givetvis för den sötsugne.