Om Semesterhus Nordsjön

Bakom Semesterhus Nordsjön står Parken Sport & Entertainment som är marknadsledande i sport- och underhållningsbranschen och äger Lalandia. Vi har stor erfarenhet av att uppföra och hyra ut semesterhus i hög kvalitet och skapa härliga familjesemestrar.

Tack för att ni väljer Semesterhus Nordsjön
Se fram emot en helt unik semester vid västkusten i ett av våra många moderna semesterhus. Här får hela familjen en semester fylld med upplevelser.

30 års erfarenhet med härliga semesterminnen
I över 30 år har Lalandia hyrt ut semesterhus och varit en plats där barnfamiljer kan slappna av och njuta av tiden till att bara umgås. Det är en erfarenhet vi tar med oss till Söndervig där vi samarbetar med Familjen Hansen som äger Meny i Söndervig.

Fler semesterhus på gång
Våra semesterhus är inredda med tanke på de familjer som kommer att semestra i dem. Vi har lyssnat på över en miljon kommentarer från gäster i Lalandia och har rådfrågat ledande experter på området. Resultatet är moderna semesterhus i god kvalitet. Vi håller fortfarande på med att uppföra semesterhus och därför kan det förekomma störande ljud i några områden. Alla semesterhusen i Söndervig har fått ägare, men vänd er gärna till Nybolig i Ringkøbing på e-post: 6950@nybolig.dk eller tlf.: 9732 4344 eller tfn: 9732 4344 vid intresse av att köpa ett semesterhus.

Badhotell i framtiden
Framtidsplanerna innebär att uppföra badhotell med upp till 200 rum/semesterlägenheter. Liksom fallet är med våra semesterhus kommer badhotellen också inredas med tanke på de familjer som ska semestra i dem – och en bra utgångspunkt för fantastiska semesterupplevelser vid västkusten.

Lalandia i Söndervig öppnar 2022
2022 öppnar vi semestercentret Lalandia i Söndervig. Här kan gästerna njuta av värmen i det tropiska vattenlandet, gå på upptäcktsfärd i de många aktiviteterna för hela familjen och avnjuta en god middag eller en kopp kaffe på semestercentrets restaurang eller café. Semestercentret anpassas till den västjyska naturen med dyner och vacker terräng.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna i Söndervig
Vi ser fram emot att bli en del av – och bidra till – det spirande lokalsamfundet i Söndervig. Ni kan redan nu boka en semester i ett av våra härliga semesterhus där vi hälsar er hjärtligt välkomna.